У Дніпрі потонули чоловік та жінка

У Дніпрі та області рятувальники вилучили з водойм тіла ще двох потопельників.

Сьогодні о 07:04 до Служби порятунку "101" від працівників Національної поліції надійшло повідомлення про те, що в річці Самара поблизу вулиці Містобудівників Самарського району міста Дніпро на поверхні води виявлено тіло людини без ознак життя.

"По прибуттю до місця виклику співробітники Служби порятунку "101" встановили, що у акваторії річки Самара на відстані 14 метрів від берега знаходиться тіло людини без ознак життя. Рятувальники за допомогою гумового човна та рятувальної мотузки дістали тіло чоловіка 1959 року народження", - розповіли у пресслужбі.

Вчора у Кам’янському районі під час відпочинку на березі острову Вороній сталася така сама трагедія із 42-річною жінкою. Співробітники поліції повідомили на "101" 3 липня о 08:40, що на Блакитному озері зникла жінка.

"За допомогою водолазного спорядження фахівці Служби порятунку обстежили акваторію водойми близько 50 кв. м. О 10:14 на відстані 12 метрів від берега та на глибині 4 метри рятувальники виявили тіло жінки 1979 року народження", - йдеться у повідомленні обласного управління ДСНС.

Співробітники ДСНС доправили тіла потопельників до берега та передали працівникам поліції. Причини загибелі встановлюються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення