У Дніпрі проходять масові заворушення під офісом партії

 Канал 112

Сьогодні, 7 грудня, під офісом партії "УКРОП" по вул. Старокозацька, 58 почалися масові заворушення, які призвели до протистояння і сутичок. Про це повідомляє місцевий телеканал Відкритий з місця події.

Так, близько 11:00 ранку в офісному центрі на вул. Старокозацкой, 58 відключили електрику. Відзначається, що в цьому ж будинку крім Дніпропетровської обласної організації партії "УКРОП", розташована редакція газети, телеканал, офіси громадських організацій і підприємств, а також державні установи.

"За словами очевидців, які перебували в цьому приміщенні, вони почули специфічний запах, схожий на сльозогінний газ. Люди були евакуйовані з будівлі співробітниками поліції і ДержНС. Деякі співробітники спробували повернутися через чорний вхід, але їм це не вдалося, адже офісний центр був оточений людьми в камуфляжній формі та масках. Вони заблокували доступ до приміщень, були агресивно налаштовані та провокували сутички", - йдеться в повідомленні.

За словами кореспондента Відкритого, під час протистояння всередині будівлі невідомі розпилювали газ, було чути їдкий запах гару. "У ході заворушень відзначалися бійки, дісталося навіть журналістам, у співробітників поліції бризкали сльозогінним газом", - зазначив кореспондент.

Що саме стало причиною заворушень на даний момент з'ясовується. За словами прес-секретаря ДержНС в Дніпропетровській області Дар'ї Гречищевої, станом на 12:00 постраждалих, які звернулися за допомогою, та жертв немає.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення