У Дніпрі рятувальники продовжують боротися з підтопленням будинків та присадибних ділянок (фото)

Дніпровські рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди. Протягом минулої доби до Служби порятунку "101" надходили нові повідомлення про підтоплення будинків та присадибних ділянок. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

"Станом на 07:00 5 червня залишаються підтопленими 59 приватних житлових будинків та 93 дворогосподарства, підрозділами ДСНС протягом доби 4 червня відкачано 36 тис. 894 м3 води (з початку робіт – 67 тис. 564 м3 води). До робіт від ДСНС залучено 29 осіб та 18 одиниць техніки (з них 8 мотопомп)", - йдеться у повідомленні.

4 червня до Служби порятунку "101" додатково надійшла інформація від мешканців міста Дніпро про підтоплення 49 присадибних ділянок та 19 будівель, до складу яких, окрім житлових будинків, входять і допоміжні надвірні споруди.

Тож, з початку події по місту Дніпро загальна кількість підтоплених присадибних ділянок вже склала 200, а кількість підтоплених житлових будинків, літніх кухонь, гаражів та інших господарських споруд, розташованих на території приватних дільниць – 109.

Так, ліквідовано підтоплення житлового будинку та приватного подвір’я на площі 150 кв. м на вулиці Янтарній Амур-Нижньодніпровського району. Близько 360 куб. метрів води відкачано в ливневу систему міста.

На вулиці Промисловій, де підтопило два житлові будинки та прибудинкову територію, відкачано близько 432 куб. метрів води.

У Соборному районі на вулиці Мандриківській за допомогою мотопомпи здійснено відбір води з приватного подвір’я на площі 20 кв. м.

На Повстанському провулку Новокодацького району міста ліквідовано підтоплення підвальних приміщень трьох приватних будинків. Загалом, через прокладену рукавну лінію, за допомогою мотопомпи, з 2-х дренажних колодязів відкачано до міської ливневої системи близько 1000 куб. метрів води.

Наразі у Дніпрі тривають роботи по відкачці води на провулку Гагринському Амур-Нижньодніпровського району, де підтоплено 1900 кв.м. території приватного житлового сектору.

На вулиці Гагринській відкачують воду з будинків та приватних домоволодінь.

Також надзвичайники працюють на вулиці Бердянській Амур-Нижньодніпровського району.

Нагадаємо, що протягом 2 - 3 червня у м. Дніпро в Амур-Нижньодніпровському та Індустріальному районах внаслідок інтенсивних дощів та значної засміченості русла р. Гнілокиш відбулося підняття рівня води до 35 см. Жертв та постраждалих немає.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення