У Дніпрі розгнівані ветерани АТО кинули головлікаря в смітник (відео)

 ТСН

У Дніпрі розгнівані ветерани антитерористичної операції (АТО) кинули у смітник главу медико-соціальної експертизи по призначенню інвалідності в Дніпропетровській області.

Про це повідомляє ТСН.

За словами ветеранів АТО, вони вдалися до таких дій, тому що переконані - через нього вже кілька місяців не отримають пенсій по інвалідності.

Щоб підтвердити свій статус, поранені бійці повинні періодично проходити медобстеження спеціальної комісії, однак уже кілька місяців лікарі її переносять. А немає висновку медиків - немає і пенсій.

У свою чергу, голова центру стверджує: комісії не призначає, тому що всі документи бійців вилучила поліція в рамках розслідування кримінальної справи. АТОшники ж впевнені: справи лікарю давно повернули.

Як уточнює "Інформатор", ветерани вимагають від керівництва області, щоб головлікаря зняли з посади і призначили компетентну людину.

За даними видання, на місце події прибула поліція. Співробітники правоохоронних сторін зібрали свідчення обох сторін і мають намір встановити всі подробиці справи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення