У Дніпрі СБУ викрила оптового торговця наркотиками

 СЕГОДНЯ

У Дніпрі співробітники Служби безпеки України припинили оптовий продаж наркотиків, який вів місцевий житель. Було встановлено, що нелегальні речовини він отримував поштою, а потім їх перепродував.

Як повідомили в прес-центрі спецслужби, наркотики і психотропи чоловік реалізував за допомогою так званої системи "закладок", а клієнтів він знаходив через спеціально створений сайт і інтернет-канал.

Під час обшуків за місцем проживання у підозрюваного знайшли коноплю, метамфетамін, МДМА, ЛСД (психотропи. – Авт.) і амфетамін. В цілому, вага наркотиків становила понад один кілограм, а сам товар за ціною "чорного" ринку коштує близько 750 тисяч гривень.

Крім того, була виявлена комп'ютерна техніка, гроші і мобільні телефони. Докази вилучили і направили на експертизу.

"В рамках кримінального провадження, відкритого за статтею" Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів ", тривають слідчо-оперативні заходи для встановлення та притягнення до відповідальності других осіб, причетних до незаконних дій", – повідомили в прес-службі СБУ.

Оперативники також перевірятимуть інформацію про причетність фігуранта справи до втягування до злочинної діяльності інших людей і направлення їх за кордон для заняття наркобізнесом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення