У Дніпрі школярі знущалися над дідусем, який ледь тримався на ногах (відео)

Днями недалеко від 135-ї школи в Дніпрі підлітки вирішили познущатися над пенсіонером. Відео, яке вони ж і знімали, моментально «розійшлося» по соціальним мережам, а то, що школярі порахували нешкідливою жартом, закінчилося довгою бесідою з поліцією і штрафом для їх батьків.

Невідомо, що відбувалося до того моменту, як почався запис, але те, що витворяли діти - трохи виходить за рамки вседозволеності, - повідомляє Інформатор.

Замахуючись ногами, ображаючи словесно і провокуючи на відповідні дії, дівчатка «нападали» на дідуся, який ледве міг пересуватися, спираючись на паличку. Той же спочатку намагався протистояти, але після - втратив самовладання, схопив камінь і замахнувся на школярів.

Благо, все закінчилося без образ, травм і звернень до медиків. Через кілька годин після інциденту, запис потрапив в Інтернет і сталося те, чого слід було очікувати - на ситуацію звернули увагу керівництво школи і поліція. Протягом декількох годин особистості всіх «задирак» були встановлені. З кожним з них розмовляли співробітники ювенальної превенції, після чого виписали їх батькам штраф за частиною 3 статті 184 КУпАП - невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків по вихованню дітей. Дідусь же, в свою чергу, писати заяву на школярів не став.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення