​У Дніпрі сміттєвоз переїхав дитячий візочок: від водія вимагали гроші, аби "зам'яти" справу (відео)

У Дніпрі нахабні роми намагалися видурити з водія сміттєвоза гроші. Відео інциденту опублікували у місцевих телеграм-каналах.

Учора по обіді група ромів влаштувала цілу виставу на вулиці Радянській - випхала дитячий візочок просто під колеса багатотонки. Але ця схема видурювання грошей з водія виявилась банальним фокусом - у дитячому візочку замість немовля були напхані звичайні пакети.

Спочатку узбіччям дороги йшли дві молоді жінки. Тільки-но сміттєвоз зрушив з місця, аби виїхати на дорогу, одна з жінок підштовхнула візочок під колеса. Багатотонка переїхала його. На місце імпровізованої аварії одразу, звідки не візьмись, підтягнулись й інші роми.

"На власні очі бачила цю ситуацію. Візочок був дуже старий і використовувся зграєю циганок та їхніх дітей, які спеціально вивезли його під колеса машини, аби таким чином просто заробити гроші на водієві", - розповіла одна з очевидець інциденту.

Між водієм і ромами почалась словесна перепалка, проте нетривала. Водій поправив залізну решітку на фарі, відправив провокаторів за курсом російського корабля, сів за кермо і поїхав геть. Тим часом роми викинули дитячий візочок у найближчий смітник і попрямували далі у своїх справах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення