У Дніпрі судитимуть військовослужбовця, який збив жінку і втік

У Дніпрі військовослужбовець збив насмерть жінку та втік з місця події. Обвинувальний акт направлено до суду. Про це повідомляє пресслужба Військової прокуратури Південного гарнізону.

“Військова прокуратура Дніпропетровського гарнізону Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону завершила досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286, ч. 1 ст. 135 ККУ, та направила до суду обвинувальний акт стосовно солдата Збройних Сил України”, — йдеться у повідомленні.

Так, військовослужбовець обвинувачується в тому, що 06 липня 2020 року близько 22:00, керуючи автомобілем Volkwagen Passat у м. Дніпрі скоїв наїзд на жінку, яка переходила дорогу в установленому місці. Він залишив потерпілу в небезпеці та втік з місця події.

“В результаті дорожньо-транспортної пригоди 31-річна потерпіла отримала тяжкі тілесні ушкодження, несумісні з життям, та померла в лікарні. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до Індустріального районного суду м. Дніпропетровська для розгляду по суті”, — додали у повідомленні.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення