У Дніпрі викрили бордель, замаскований під масажний салон

 СЕГОДНЯ

У Дніпрі поліцейські затримали організаторів злочинного "бізнесу" – борделя, який маскувався під салон еротичного масажу. Зловмисники активно рекламували свій заклад – роздавали листівки, візитки і розміщували оголошення в інтернеті та пропонували роботу "масажисток" молодим дівчатам.

Як повідомили в прес-службі Нацполіціі, 16 травня під час санкціонованих обшуків копи "затримали трьох сутенерів, п'ятьох повій та трьох клієнтів, яким надавали послуги сексуального характеру". Вилучено грошові кошти, мобільні телефони, комп'ютерну техніку, а також інші речові докази

"Встановлено, що організатори – мешканці Дніпропетровської області у віці від 24 до 28 років. У січні поточного року вони орендували офісне приміщення і обладнали його під бордель і залучили до роботи повіями сімох дівчат у віці від 18 до 35 років. Всі вони – мешканки Дніпра і Дніпропетровській області, які опинилися в скрутному матеріальному становищі", – додали поліцейські.

Також стало відомо, що за "роботу" дівчата отримували від 500 до кількох тисяч гривень, в залежності від виду послуг і їх тривалості, проте більшу частину коштів забирали організатори борделю.

Відкрито кримінальні виробництва за фактами сутенерства та залучення до занять проституцією, вирішується питання про вручення чоловікам повідомлення про підозру

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення