У Дніпрі викрили незвичні порностудії (фото)

У Дніпрі поліцейські припинили роботу двох онлайн порностудій. Про це повідомляє місцева поліція.

Під час обшуків у приміщеннях перебували 12 веб моделей – молодих дівчат віком від 18 до 25 років.

Діяльність порностудій припинили поліцейські управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми спільно зі слідчим Соборного відділення поліції. 17 листопада вони провели обшуки в орендованих квартирі та приватному будинку, розташованих на вулицях Бородинській та Старокозацькій м. Дніпра. В ході обшуків була вилучена комп’ютерна техніка, вебкамери та штативи. Всі речові докази направлені на експертизу.

Також у квартирах перебували веб моделі, які через Інтернет надавали порнографічні послуги в режимі онлайн. Покупцями контенту були іноземці, переважно із Західної Європи.

Як встановили поліцейські, для роботи в порностудіях організатори підшуковували дівчат за оголошеннями в Інтернеті та соцмережах. Заробіток кожної моделі становив близько 30 тисяч гривень щомісячно. Прибутки організаторів, отримані від незаконної діяльності, наразі встановлюються.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення