У Дніпрі затримали наркодилера з "товаром" на 3 млн гривень (відео)

Встановлено, що 32-річний чоловік налагодив безконтактну схему збуту наркотиків через "закладки". У квартирі зловмисника співробітники управління протидії наркозлочинності вилучили понад 1 кг метадону, 1 л концентрату з макової соломки та близько 200 г прекурсору «ангідрид оцтової кислоти». Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області

Також поліцейські вилучили пластикові контейнери та ваги, які використовувалися для фасування наркотичних речовин, банківські картки і мобільні телефони, за допомогою збувач налагодив схему розповсюдження наркотиків.

Крім цього, 32-річний чоловік зберігав кастет. За цінами «чорного ринку» вартість вилучених з незаконного обігу речовин складає понад 3 мільйони гривень. Все вилучене направлено на експертизу.

Поліцейські встановили, що чоловік налагодив безконтактну схему збуту наркотиків через "закладки". За допомогою месенджера він домовлявся з потенційним покупцем про місце, де залишать "товар". Гроші отримував на свій електронний гаманець.

Стосовно підозрюваного відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах) та ч. 2 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Слідчі дії, в рамках яких з‘ясовуються всі обставини злочину, тривають. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення