У Дніпрі затримали небезпечних злочинців

У Дніпрі бійці підрозділу КОРД в ході спецоперації затримали двох підозрюваних у скоєнні цілої низки розбійних нападів, вчинених на території міста. Про це повідомили в прес-службі обласного управління Нацполіції.

"3 жовтня під час обшуків за місцем проживання та в автомобілях затриманих були вилучені пістолет, рації, телефони, сім-карти та інші речі, які використовувалися для вчинення злочинів", – йдеться в повідомленні.

Крім того, були виявлені і наркотики. Поліцейські вилучили автомобілі ВАЗ і Lanos, на яких зловмисники могли пересуватися під час скоєння злочинів.

У ході розслідування поліцейські встановили, що учасники групи – 33 і 35-річні чоловіки – раніше вже відбували покарання за розбійні напади, нанесення тяжких тілесних ушкоджень та хуліганство, активно підтримували злочинні традиції і мали зв'язки з криміналітетом.

Під час здійснення одного з розбійних нападів зловмисники проникли в будинок, де жила жінка з неповнолітньою дитиною і забрали з дому гроші та інші цінності. Було відкрито кримінальне провадження за статтею "розбій", яка передбачає позбавлення волі на термін до 12 років з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування, копи з'ясовують особи інших членів злочинної групи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення