У Дніпрі жінка, яка стала свідком крадіжки ліфтового обладнання, дивним чином впала в шахту

У вівторок, 29 червня, на проспекті Калнишевського, 15, у Дніпрі стався нещасний випадок. Жінка 1931 року народження впала в шахту ліфта. Вона померла від отриманих травм. Про це повідомляє Информатор.

"29 червня о 11:37 на аварійну службу ліфтової організації надійшла заявка про те що в шахті ліфта знаходиться людина. Об 11:50 прибула бригада ліфтовиків, в шахті виявили жінку близько 90 років, її дістали і довели до її квартири, викликали швидку і поліцію", - розповів Єгор Худяков - представник департаменту житлового господарства.

Зазначається, що через деякий час жінка померла. Двері в шахту на першому поверсі технічно не можуть відкритися, якщо ліфт не приїхав. Також в цей день за цією адресою був зафіксований випадок вандалізму: на першому поверсі вкрали буферні пружини.

"Двері були відкриті виключно механічним способом. Є припущення, що загибла повертаючись з ринку зайшла в під'їзд, ставши свідком крадіжки ліфтового обладнання, виявилася "не в той час не в тому місці", - припустив комунальник.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення