У Дніпрі жінка погрожувала підірвати будинок

 СЕГОДНЯ

13 червня, близько 10:00, на лінію "102" повідомили про вибух в житловому будинку на вулиці 20-річчя Перемоги у Дніпрі. На місце приїхали співробітники ДСНС, "швидкої допомоги", "Дніпрогаз" та патрульної поліції.

Як розповіли співробітники екстрених служб, жінка погрожувала підірвати будинок. Про це Інформатор повідомляє з місця подій.

Приїхавши на місце, насамперед у під'їзді відключили газ. Однак рятувальники не виявили в квартирі заявниці запах газу або відкриті конфорки. Крім цього, за словами очевидців, жінка здивувалася прибуттю рятувальників і патрульних і робила вигляд, що вона їх не викликала.

Попередньо жінка страждає на психічні розлади. Подія зібрала багато схвильованих людей. Мешканці будинку всіляко скаржаться на сусідку і стверджують, що раніше її вчинки також були неадекватними.

"Вона через день викликає поліцію, розповідає, що на неї нападають, б'є сусідні двері, кричить. Одного разу вона навіть ударила одну жінку молотком по голові. Ми викликали поліцію, але вона закрилася в квартирі, і з нею нічого не могли зробити. Але щоб загрожувати підірвати будинок – це вперше. Раптом вона і справді його коли-небудь підірве? Нам страшно жити з такою людиною в одному під'їзді", – говорить дівчина, яка проживає в квартирі поруч.

За словами мешканців будинку, жінці близько 60 років. Співробітники "швидкої допомоги" викликали на місце психіатричну бригаду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення