У Дніпрі знайшли тіло дитини у вигрібній ямі

На території приватного будинку в Дніпрі пошуковий собака поліції знайшов у вигрібній ямі тіло новонародженого хлопчика. Про це повідомляє "Телеграф".

У зазначеному домоволодінні проживає 40-річна жінка, яка нібито повинна була виносити дитину як сурогатна мати для іншої сім'ї. Вона потрапила в лікарню з ускладненнями після домашніх пологів 30 січня, але малюка з нею не було. З того моменту правоохоронці й почали його шукати.

Породілля стверджувала, що погодилася виносити чужу дитину за 500 тис. гривень. Однак коли 27 січня немовля з'явилося на світ, то посередниця нібито забрала його, не розрахувавшись. Водночас ніяких документів, які б підтверджували угоду, жінка поліції не надала. Згідно з її свідченнями, чоловік і дорослий син від попереднього шлюбу про вагітність нічого не знали і навіть не здогадувалися.

Під час обшуку німецька вівчарка Альма підвела поліцейських до зливної ями туалету, де був знайдений пакет із останками немовляти. Його направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Жінка, зі свого боку, зізналася, що вигадала історію зі "сурогатним" материнством, щоб приховати смерть дитини.

Відтак, правоохоронці перекваліфікували кримінальне провадження з "торгівлі людьми" на "умисне вбивство". Породілля досі перебуває в лікарні, тому підозру їй ще не вручили.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення