У Дніпропетровську грабіжники катували священика і вбили його дружину

 Лівий берег

У Дніпропетровську грабіжники напали на будинок настоятеля храму протоєрея Анатолія Лисенка, у результаті загинула дружина священика, а сам він перебуває в лікарні у важкому стані. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-секретаря Дніпропетровської єпархії протоєрея Георгія Скубака.

Як повідомляється, напад стався вночі у дворі будинку священнослужителя. Злочинці зв'язали його дружину і почали вимагати гроші. Не отримавши ніякої інформації, її вивезли за місто в багажнику автомобіля і залишили зв'язаної з кляпом у роті.

"Від'їхавши в лісосмугу, зловмисники продовжили катувати священика. Коли батько Анатолій знепритомнів від знущань, його покинули в лісі. Вранці священик зміг дістатися до найближчих будинків і попросив про допомогу. Повернувшись додому, батько Анатолій знайшов свою дружину мертвою", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці займаються пошуками злочинців. Відкрито кримінальну справу відразу за кількома статтями - розбій, навмисне вбивство, викрадення людини та незаконне заволодіння транспортним засобом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення