У Дніпропетровську вбили агітатора і побили кандидата в мери

 МВС

У Дніпропетровську побили кандидата на пост мера міста Юрія Помазана, а також в результаті численних травм помер чоловік, який працював агітатором однієї з політичних партій. Про це повідомили в прес-службі управління міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області.

"19 жовтня в 21:45 в міліцію Жовтневого району міста Дніпропетровська надійшло повідомлення про те, що в обласній клінічній лікарні з тілесними ушкодженнями доставлені двоє чоловіків, один з яких Юрій Помазан, кандидат на посаду місцевого міського голови (самовисуванець)", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею "Хуліганство".

Крім того, співробітники правоохоронних органів порушили кримінальну справу по факту побиття агітатора, що спричинило смерть.

"3 жовтня в 19:00 біля одного з будинків по проспекту Правди "невідомі побили людину, що працювала агітатором. 16 жовтня стало відомо, що потерпілий, що знаходився з 3 жовтня на лікуванні в реанімаційному відділенні лікарні, помер", - повідомляє відомство.

Даний факт кваліфіковано за ч. 2 ст. 121 ("Нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого") кримінального кодексу України.

Всього на Україні в період передвиборної кампанії в правоохоронні органи надійшло понад 2500 повідомлень, пов'язаних з порушенням виборчого процесу в країні, повідомив радник голови МВС Іван Стойко.

За даними координатора виборчих та парламентських програм "Опора" Ольги Айвазовської, на Україні зафіксовано тисячу вісімдесят одна порушення виборчого процесу, частина з них стосується підкупу виборців.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення