У Дніпровському районі столиці підірвали банкомат (фото, відео)

Київські оперативники затримали дует серійних крадіїв, які підірвали банкомат у Дніпровському районі. Про це повідомляє поліція міста.

Як розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко, зловмисники здійснювали крадіжки протягом декількох місяців у різних районах столиці. Вони викрадали термінали, які в подальшому вивозили за межі міста, розбирали та діставали з них касети з готівкою:

«За силової підтримки поліцейських полку поліції особливого призначення №1 ми затримали фігурантів «на гарячому» одразу після вчинення злочину на бульварі Перова у Дніпровському районі столиці, де шляхом підриву терміналу вони намагались заволодіти грішми. 44-річного мешканця столиці та 40-річного мешканця Київщини ми затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, а також з’ясували, що вони вже притягувались до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок».

Правоохоронці провели невідкладні обшуки за місцями проживання затриманих та в їх автомобілях. У ході слідчих дій поліцейські виявили пристрій для виключення сигналів GPS-навігацій, частини банківських терміналів, номерні знаки, ножі, гроші та особисті речі правопорушників.

Речові докази вилучили та направили на проведення відповідних експертних досліджень.

«На даний час затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 15, частиною четвертою статті 185 Кримінального кодексу України. Це – замах на крадіжку, та вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу. Також у нас є всі підстави вважати, що зловмисники причетні ще до ряду крадіжок, скоєних на території столиці, доведенням яких займається слідство», - додав керівник столичного главку.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення