У «ДНР» готуються придушувати протести населення

Бойовики так званої «ДНР» готуються до можливих протестів населення окупованих територій в період травневих свят. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Відзначається, що ситуація на Донбасі характеризується збільшенням інтенсивності ворожих обстрілів на тлі активізації заходів з підвищення боєготовності.

«Російсько-терористичні війська продовжують ротаційні заходи поблизу лінії розмежування, інтенсифікують проведення військових навчань, а також здійснюють мобілізаційну кампанію», - йдеться у повідомленні.

Розвідники відзначають, що головними завданнями усіх заходів із посилення бойової готовності так званих «поліції», «внутрішніх військ» і загонів спеціального призначення «МВС ДНР» є підготовка до придушення можливих протестів населення.

Раніше повідомлялося, що «МГБ ДНР» доопрацьовує план проведення провокацій до 9 травня на підконтрольній Україні території Донбасу. За даними «Інформаційного спротиву», вони полягатимуть у здійсненні актів вандалізму на кладовищах і в місцях розташування пам'ятників воїнам, загиблим під час АТО і Другої світової війни.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення