У Донецьк завезли російських морських піхотинців - Тимчук

 Facebook

Протягом минулих вихідних найбільш напружена ситуація в зоні АТО на Донбасі спостерігалася на Донецькому та Артемівському напрямках, в районі Светлодарского плацдарму і на напрямку Тельманове-Гранітне. Про це на своїй сторінці у Фейсбук розповів координатор групи Інформаційний спротив Дмитро Тимчук.

"Так, підрозділи російсько-терористичних військ традиційно обстрілювали позиції українських військ в районі Піски та Дослідне. Кілька груп терористів під прикриттям вогню великокаліберних кулеметів вийшли на нейтральну смугу і відкрили вогонь по опорним пунктам сил АТО з автоматів і кулеметів. В ході обстрілу з боку бойовиків фіксувався також вогонь з РПГ , а також з підствольних гранатометів. Терористи оперували в районі розбитої РЛС (ДАП) та приватного сектору на околиці Спартака. Масований вогонь вівся терористами з 82-мм автоматичних мінометів типу 2Б9 «Волошка» по південних і східних окраїн Авдіївки. Вогонь вівся з боку висот в районі Ясинуватської розв'язки. Також були обстріляні останки будівель в районі вентиляційного колектора шахти Бутівка і опорний пункт «Зеніт».

У районі Донецька і в самому місті «МГБ ДНР» проводить «фільтраційні заходи». До стаціонарних пунктах пропуску додатково розгорнуто 12 мобільних блокпостів, в основному на виїзді з міста, деякі посилені бронетехнікою. За чутками, що поширюються серед бойовиків, йде пошук ДРГ українських військ – нібито «київська хунта», не бажаючи приймати закон про амністію терористів, дала наказ ліквідувати верхівку «ДНР» на чолі з Захарченком та провести в Донецьку ряд масштабних диверсій",- пише Дмитро Тимчук

За словами Тимчука, у Петровському районі Донецька ідентифіковано зведений підрозділ російських морських піхотинців, переодягнених у форму бойовиків «ДНР».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення