У Донецькій області власник пивбару побив школяра

 СЕГОДНЯ

У Дружківці Донецької області власник місцевого пивного бару побив школяра. Дитина потрапила до лікарні.

Сашу вже перевели в загальну палату. Однак він досі під пильним наглядом лікарів. У четверокласника – закрита черепно-мозкова травма. Хлопчик розповідає: коли з друзями повертався додому з занять, на них накинувся чоловік. Він вискочив з місцевого пивбару, повз якого проходили школярі.

"Хлопчик один кинув в машину сніжок, господар вийшов і мене спіймав. І вів до моєї школи і бив. По всій голові бив", – розповідає подробиці інциденту Олександр Іщенко.

Мати Саші каже, чоловік поводився вкрай агресивно і з нею.

"Як він сказав, кого спіймав, того і відлупцював. Я з цим виродками і ублюдками буду розбиратися сам. Коли я у нього уточнила, чому ви не викликали міліцію, не запросили батьків, щоб обговорити цю ситуацію, він відповів: я сам, мені це не треба", – продовжила Світлана Іщенко, мати постраждалого школяра.

Світлана написала заяву в поліцію. Але в тому, що слідство буде об'єктивним, сумнівається. Каже, підприємець хвалився родинними зв'язками в правоохоронних структурах.

"Він каже, мені нічого не буде. Я не боюся, тому що один у мене сидить в міліції, а другий – у військкоматі", – продовжила Світлана.

Власника пивбару знайти не вдалося, а заклад закрито. Правоохоронці тим часом обіцяють провести неупереджене розслідування.

Кажуть, навіть справа з Дружківського відділу вже передали до Краматорська. І призначили нового слідчого.

"Нічого переживати, справа на контролі керівництва. І все залежить від експертиз, свідчень свідків, буде максимально якісне та прозоре розслідування", – пообіцяв Віталій Максимов, начальник Краматорського відділу поліції.

Зараз стан Саші лікарі оцінюють, як середній важке. Однак медики побоюються, що травми, які дитині завдав чоловік, можуть спровокувати серйозні захворювання.

"У дитини є ще генетичне захворювання. Це додаткові опухолеобразние освіти в головному мозку. Поки вони сидять у нього, так би мовити, в сонному стані, а будь-яка травма може спровокувати зростання цих утворень, що призведе потім в наслідок до важкого стану дитини", – уточнила Юліана Соколова, краматорський міський невролог.

Якщо вину кривдника доведуть, то він може сісти у в'язницю на термін до двох років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення