У Донецькій області затримали бойовика "ДНР", який приїхав "відпочити від війни"

 Facebook

"Худий" приймав участь у щоденних мінометних обстрілах Щастя

У суботу, 2 січня, співробітники кримінальної поліції Донецької області затримали в Костянтинівському районі бойовика "ДНР" на прізвисько "Худий".

Про це повідомив начальник управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін в Фейсбуці.

Як повідомляється, бойовиком виявився житель Луганської області Олександр, 1992 року народження, який, за його словами, "втомився від війни і приїхав до родичів на відпочинок".

"Історія життя "Худого" така ж, як і його кличка, вкрай мізерна і бідна. До червня 2015 року проживав в Луганську за рахунок гуманітарної допомоги, потім за оголошенням - атракціоном небаченої щедрості "кожному, хто вступив до лав ополчення ЛНР - повний соцпакет і 5000 гривень", завербувався в так звану "армію ЛНР", - написав Аброськін.

Як з'ясувалося, спочатку "Худого" відправили в селище Металіст під Луганськом, де його направили заряджати міномет у "батальйон "Зоря". Всього в підрозділі було три 120-міліметрових міномети. Командував ними бойовик Михайло на кличку "Старий".

Протягом двох місяців "Худий" щодня брав участь в обстрілі міста Щастя. У зв'язку з невиплатою обіцяної заробітної плати втік з "підрозділу", виїхав у Серпухів Російської Федерації, де працював різноробочим на будівництві.

Наприкінці грудня, через "скотське" ставлення до "героїв ополчення" він вирішив поїхати до своїх родичів у Донецьку область.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення