У Донецьку бойовики захопили лікаря, яка допомагала заарештованій подрузі

Стефанії Криводубській погрожували і повели в тюрму з робочого місця

Один із ватажків так званої "ДНР", знятий минулого року з поста "спікера народного ради", Андрій Пургин, розповів про те, як між бойовиками відбувається переділ ринків і сфер впливу в окупованих містах Донбасу. Днями через розбірки була арештована відомий лікар ОЦКЛ (Донецької обласної клінічної лікарні) Стефанія Криводубська

"Ще влітку 2014 року в "міністерстві економічного розвитку і торгівлі" було створено управління з інвентаризації та передачі ринків міста муніципалітетам і в управління самим риночникам. У цьому управлінні працювали двоє людей – Наталя Миц і Олексій Голубець. Але в листопаді було прийнято рішення всю монополізувати ринкову торгівлю в руках ДП "Ринки Донбасу". Миц пішла, а Голубець потрапив у немилість, заарештовувався особисто Захарченко, був викрадений і сидів в СІЗО Донецька разом з директором Калінінського ринку Носовою, яка досі там. У січні 2016 р. Голубець був убитий у себе в квартирі", – розповів Пургін.

За його словами, Наталя Миц вступила в конфлікт з бойовиком Завдовеевим, який і займається "націоналізацією" донецьких ринків. Жінку заарештовують і відправляють в СІЗО: "Вчора машина свавілля накотилася ще на одну людину – подругу Наталії Стефанію Криводубський. Її заарештували на робочому місці в ОЦКЛ, доставили в міськвідділ, а потім в ізолятор тимчасового утримання. Будинки залишилася маленька донька, чоловік Стефанії Олегівни помер . Під час арешту їй повідомили, за що заарештовують".

Опальний "спікер" Пургін тепер обурений рівнем безкарності та корупції на окупованих територіях, хоча сам стояв біля витоків їх появи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення