У Донецьку люди бояться виходити на вулиці

 Обозреватель

В окупованому Донецьку через політику так званої влади напередодні Великодня вулиці будуть посилено патрулювати, що лякає місцевих жителів.

Як пише в своєму блозі Фашик Донецький, на свята в місті не буде нормального зв'язку.

"Скоро як би Великдень. Настрій нижче нуля правда. Ну, а х*лі радіти? В церквах в Донецьку одні чорти, ті шо КДБ в рясах, будуть святити інших чортів, тих шо в камуфляжі. На вулицях буде неміряно патрулів, але не буде ні нормального мобільного зв'язку, ні прав людини. Жителі окупації підтвердять: о 2 годині ночі на кладовищі краще зустріти привида, ніж алкоголіка зі зброєю і шевроном динири-линири, бо від привида ти точно не постраждаєш, на відміну від наркомана з автоматом", - пише блогер.

За його словами, місцеве населення не особливо радіє майбутньому святу, оскільки обстановка в Донецьку напружена до межі.

"Паскудний настрій, яке нах свято - дебіли на вулицях, цінники на продукти починаються з цифр - пиз*ець, а чо так дорого? В ліси і посадки далеко заходити не можна, бо ніхто не знає чи по п'яні не наставили розтяжок клоуни в камуфляжі або чи загубили ящик снарядів, ввечері взагалі не*уй виходити на вулицю - бидлота в камуфляжі набухається і не факт шо ніхто не буде по п'яні за допомогою гранати-автомата Калашникова з'ясовувати хто на кого як подивився і ху із такий борзий, а ти, цивільний, опинишся не в тому місці і не в той час", - сказано в тексті.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення