У Донецьку намічається щось серйозне - волонтер

 Обозреватель

За чутками завтра в Донецьку буде мітинг. Будуть просити ввести війська. Ми б і не проти. Але просити будуть не нас. Техніка з кордону РФ їде пачками. Про це написав у колонці для "Оглядача" засновник волонтерської групи "Повернись живим" Віталій Дейнега

"І чому-то я очкую, щоб сепари за своєю старою традицією не вклепали по цьому мітингу зі своєї ж артилерії. Ну щоб звинуватити "укрів" і полегшити рішення про введення військ. Думаю, що нашій діаспорі теж пора штурмувати уряди своїх країн проживання. І вимагати втрутитися.

Техніка з кордону РФ їде пачками. Нові порції бурятів - теж. Пєсков заявив, що Авдіївка вже їх. Хоча, насправді ми пішли у контрнаступ і вийшли там трохи вперед.

Намічається щось велике. А потім, можливо, буде довгий і болючий мир. Чи не буде. З урахуванням, що наша армія ще не відновилася і наша переговорна позиція від цього не досить сильна. То краще щоб миру поки не було. Він буде для нас набагато дорожчим за війну",-ввжає волонтер

За його словами, зараз доля країни лежить на плечах 72-й механізованої бригади, яка опинилася в Авдіївці. І тримає основні Атаки орків.

Допомогти їй можна тут.

Генератори і тепловізори ми завеземо сьогодні-завтра.

Думаю, що встигнемо до "великої дискотеки"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення