У ДТП на Донбасі загинув син мера Лимана

 СЕГОДНЯ

У Донецькій області в результаті дорожньо-транспортної події загинув син мера міста Лиман Петро Цімідан-молодший. Про це повідомили в прес-службі обласного управління Нацполіції.

За даними поліцейських, аварія сталася 7 жовтня на перетині автодоріг "Лиман-Бахмут-Горлівка" і "Лиман-Добропілля", де 34-річний водій ВАЗ-212140 не впорався з керуванням і з'їхав в кювет.

Водій помер в автомобілі швидкої медичної допомоги, двоє пасажирів – 29 і 23 років – опинилися в лікарні.

"Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікації ст. 286 Кримінального кодексу України ("Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до загибелі людини")", – йдеться в повідомленні

Як стало відомо журналістам видання "Новості Донбасу", за кермом машини, що розбилася, був син міського голови Лимана Донецької області Петро Цімідан-молодший. Цю інформацію підтвердили в міській раді Лимана.

Нагадаємо, тільки за перші шість місяців 2018 року в ДТП на українських дорогах загинули 1237 людей, постраждали – 12,8 тис. За цей час сталося понад 68 тисяч аварій, з них з потерпілими – 9,9 тисяч ДТП.

В цілому, за останні три роки в аваріях загинуло понад 15 тисяч людей. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман назвав таку ситуацію катастрофічною і підкреслив, що трагічні випадки почастішали на відремонтованих трасах

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення