У ДТП під Чернівцями загинули двоє молодих братів

У Чернівецькій області водій автомобіль при обгоні з'їхав у кювет та зіткнувся з бетонним містком, внаслідок чого загинули двоє юнаків. Про це повідомляє УНН

Так, смертельна ДТП сталася сьогодні вночі приблизно о 1-й годині ночі у місті Сторожинець.

"Рухаючись автомобілем Mercedes-Benz 270 CDI у напрямку села Панка, 22-річний місцевий житель намагався здійснити обгін попутного транспорту. Не врахувавши дорожню обстановку, водій не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та зіткнувся з бетонним містком", - сказано у повідомленні.

Водій отримав травми, несумісні з життям, і помер на місці події. Чотирьох пасажирів, віком від 16 до 20 років, з травмами різної тяжкості доставили до Сторожинецької центральної районної лікарні.

"Один і з них – брат водія, 2003 року народження, – помер від отриманих травм під час надання медичної допомоги. Тіла померлих направлено на судово-медичну експертизу", - прокоментували в поліції.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення