У екс-нардепа "козака" Гаврилюка виявили триповерховий особняк: відео

 Апостроф

Колишній народний депутат Михайло Гаврилюк побудував триповерховий особняк в Прикарпатті, який з усіма будівлями займає 550 кв. м.

Відповідні фото і відео публікує видання TK Media.

На відео, яке зняв журналіст чітко чутно, як місцева мешканка говорить про те, що будинок належить "Гаврилюк". Далі ці ж жінки запитують у журналіста: "Їде він до Гаврилюка в гості?".

Пізніше журналіст приїжджає на саме будівництво і показує будинок, який будує нардеп. Він запитує у робітника на місці чи Михайло Гаврилюк. Робочий представляється братом тестя Гаврилюка і дзвонить уточнити у свого брата Івана, батька дружини Гаврилюка, коли буде на місці господар будинку.

Відзначимо, що в серпні 2019 року, подаючи декларацію перед звільненням з посади, Гаврилюк задекларував 381 тисяч гривень заробітної плати, як народний депутат України. З декларації Гаврилюка слід, що у нього немає інших доходів і грошових заощаджень.

Дружина екс-парламентаря задекларувала 6880 гривень допомоги від держави при народженні дитини. З декларації можна зробити висновок, що дружина нардепа не працює і не має інших доходів.

При цьому, в декларації нардепа відсутня інформація про будинок в Карпатах, об'єктах незавершеного будівництва або володінні показаним журналістом ділянкою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення