У гаражі американського доктора знайшли 2000 ембріонів

У будинку американського лікаря в окрузі Уїлл штату Іллінойс виявили понад 2000 останків ембріонів. Про це повідомляє телеканал CNN.

Відзначається, що частину останків знайшли в гаражі, а частину - в машині, яка належала доктору Ульріху Клопфер (Dr. Ulrich Klopfer). Поки поліцейські не виявили доказів того, що він робив аборти прямо на дому. За словами слідчих, останки збереглися після операцій, що проводилися між 2000-м і 2003 роком.

«Сьогодні ми нарешті поховаємо 2411 ненароджених дітей (...). Вони заслуговують більшого, ніж холодний, темний гараж або багажник автомобіля», - заявив генеральний прокурор Індіани Кертіс Хілл.

CNN пишуть, що Ульріх помер 3 вересня 2019 го. Коли сім'я доктора стала розбирати його речі, вони виявили ембріони в запечатаних пластикових пакетах. Ті були передані окружному прокурору Індіани. Перш ніж поховати останки, поліцейські провели розслідування, яке розтягнулося на рік.

Відзначається, що Клопфер володів трьома клініками абортів. Серед виявлених речей доктора були знайдені медичні записи лікарень: з них випливає, що чоловік не дотримувався законів штату, які стосуються поховання ембріонів. Клопфер позбувся ліцензії ще в 2015-му році.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення