У Google Translate з'явився перекладач на галактичну мову

 Lenta.ru

Google ввів для свого перекладача Google Translate підтримку галактичної мови, яка заснована на вигаданому алфавіті ауребеш з кіносаги «Зоряні війни». Про це повідомляється в Twitter компанії.

Посилання, розміщене в твіті, направляє на cамо перекладач, де вже показано, як пишеться на ауребеше знаменита фраза з саги: May the Force be with you («Так прибуде з тобою Сила»).

Підтримка вигаданого алфавіту включена для всіх мов, представлених в Google Translate, у тому числі і для української.

Ауребеш включає в себе приголосні, голосні, подвійні букви і знаки пунктуації. Назва походить від комбінації назв перших двох букв, аурек і беш.

23 листопада в рамках майбутньої прем'єри нового епізоду кіносаги «Зоряні війни» Google також запустила опцію «Розбуди силу, дрімаючу всередині».

Вона пропонує користувачам вибрати темну або світлу сторону сили, після чого Google в залежності від вибору змінює зовнішній вигляд і оформлення ряду своїх сервісів.

Прем'єра «Зоряні війни: Пробудження сили» відбудеться в середині грудня 2015 року, але фанати розкупили квитки на прем'єру сьомого епізоду саги майже відразу після початку передпродажу, що ще до виходу в кінотеатри принесло картині 50 млн доларів зборів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення