У Горлівці під час вибуху загинули три людини

У Донецькій області в місті Горлівка внаслідок випадкового спрацьовування вибухового пристрою в районі шахти 6/7 загинули троє чоловіків. Інцидент стався 30 жовтня. Про це повідомляє Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ у звіті за 21 листопада.

Зазначається, що загиблі були родичами - батько, син і племінник у віці 60, 35 і 39 років.

"17 листопада жінка, яка представилася дочкою і сестрою двох з цих чоловіків, розповіла по телефону спостерігачам, що її батько і брат загинули внаслідок інциденту, який стався 30 жовтня в районі шахти 6/7 в Горлівці", - йдеться у звіті.

Згідно зі свідченнями про смерть, які вона показала команді місії, чоловіки загинули в Горлівці 30 жовтня від численних осколкових поранень, отриманих внаслідок вибуху предмета.

У той самий день дружина третього загиблого також підтвердила спостерігачам загибель чоловіка і показала свідоцтво про смерть.

"Спостерігачі зіткнулися з перешкодами в ході уточнення у медперсоналу обставин вищезазначених випадків жертв серед цивільного населення", - додали в ОБСЄ.

У свою чергу прес-центр штабу операції Об'єднаних сил повідомив про один обстріл з боку сепаратистів за минулу добу.

Зокрема, постріли з автоматичного станкового гранатомета були зафіксовані поблизу населеного пункту Водяне в Донецькій області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення