У госпіталь у Львові привезли понад 50 поранених бійців

Військово-медичний клінічний центр Західного регіону, або ж, як його звикли називати госпіталь на вулиці Личаківській, посилено працює з регіонами, які найбільше постраждали від ворожих дій окупантів. Медичний заклад приймає поранених і має усе необхідне для лікування. Про це на брифінгу розповів керівник департаменту охорони здоров’я Львівської обласної військової адміністрації Орест Чемерис.

"Упродовж учорашнього дня на лікування прибули більше ніж 50 поранених та травмованих. Стан - середньої важкості. Всю необхідну допомогу вони отримують. Проблеми з медикаментами немає",- зазначив Орест Чемерис.

Нагадаємо, як розповів начальник Військово-медичного клінічного центру Володимир Книгицький наразі збору медикаментів не оголошують.

Також, як розповів Орест Чемерис, область має достатні резерви крові.

"Ми маємо бути постійно готові, але зараз поспішати здавати кров не потрібно. Амбулаторна і стаціонарна допомога надається в повному обсязі, працює первинний, вторинний і третинний рівні. Всі сімейні лікарі та медичні працівники є на роботі",- зазначив головний медик області.

Також для безперебійного забезпечення медикаментами та продуктами створять робочу групу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення