У груди та в живіт: 17-річний студент вдарив ножем опонента у Києві (фото)

На спецлінію 102 від місцевих мешканців надійшло повідомлення про те, що на вулиці Йорданській між молодиками відбулась бійка, у ході якої один із хлопців отримав ножове поранення. На вказану адресу негайно прибули слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції та швидка медична допомога. Про це повідомляє Нацполіція.

Пораненому медики надали невідкладну допомогу та госпіталізували у лікарню. Правоохоронці опитали свідків інциденту та встановили, що відпочивали дві компанії молодиків та між ними виник конфлікт, а потім і бійка. У результаті один із хлопців ножем двічі вдарив 19-річного опонента у груди та живіт, а після скоєного втік з місця події.

Співробітники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 17-річний курсант столичного навчального закладу. Неповнолітнього затримали за місцем його проживання у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчий Оболонського управління поліції повідомив затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Районний суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення