У Харківській міськраді проходить обшук у справі про "корпоративну схему"

 Канал 112

У департаменті земельних відносин Харківської міської ради проходить обшук за рішенням суду в рамках розслідування справи про виділення землі псевдожилищно-будівельним кооперативам. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області, передає "Інтерфакс-Україна".

"Прокуратурою Харківської області проводяться санкціоновані судом обшуки в будівлі міськради в рамках кримінального провадження щодо ч. 5 ст. 191 КК України за фактами незаконної роздачі землі за так званою кооперативної схемою", - повідомили в прес-службі прокуратури.

Прес-секретар Харківської прокуратури Віта ДУбовик в ефірі телеканалу "112 Україна" заявила, що слідчі дії у приміщенні Харківської міськради ще продовжуються.

"Зараз ще продовжуються слідчі дії у приміщенні Харківської міськради… Мова іде про штучно створені житлово-будівельні кооперативи, які не відповідають умовам, які прописані в законі для таких кооперативів. Тому вони не мали права отримати землю безкоштовно. Про результати я поки не можу сказати, ще поки слідчі не надавали інформації в прес-службу, думаю, до кінця дня стане зрозуміло, який результат цих слідчих дій. Затриманих також нема", - зазначає прес-секретар.

Раніше у вівторок, 21 лютого, директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко повідомив про проведення обшуку в департаменті земельних відносин.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення