У Харківській області батьки випадково отруїли немовля

 СЕГОДНЯ

У Валківському районі Харківської області отруївся нітратами немовля 2017 року народження. Про це повідомили в обласному лабораторному центрі

За даними експертів, для приготування молочних сімей батьки використовували воду з власної криниці, де гранично допустима норма нітратів була перевищена в 2,3 рази. В результаті у малюка погіршився стан здоров'я і його госпіталізували в Харківську обласну дитячу клінічну лікарню №1. У поліції пообіцяли прокоментувати те, що трапилося пізніше.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, на Прикарпатті в дитячому садку отруїлися діти і кілька дорослих. В Івано-Франківську обласну клінічну інфекційну лікарню з діагнозом "гострий гастроентероколіт" (харчове отруєння) надійшли 12 осіб.

Також ми писали, що у Львові в результаті харчового отруєння всього за медичною допомогою звернулися понад 20 осіб. Всі вони харчувалися в ресторані "Панська чарка", що в центрі міста.

Крім цього, нещодавно у Львові рибою отруїлися понад 70 осіб, в тому числі і діти. "Делікатес" вони придбали в одному з торгових кіосків на ринку "Привокзальний" у Львові. Як виявилося, скумбрію коптили в брудному гаражі і продавали без документів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення