У Харкові чоловік влаштував бійку з поліцейськими на даху будинку (відео)

В суботу, 31 липня, вдень у Московському районі Харкова чоловік бігав з металевою палкою по даху на вулиці Ушакова та кидався на поліцейський, які намагались до нього приблизитися. Двоє поліцейських отримали травми. За словами сусіда, ця людина страждає на шизофренію.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

За даними поліції, чоловіка все ж таки затримали. Ним виявився 39-річний харків’янин, який страждає на психічні розлади. Затриманий був доставлений до медустанови.

Наразі на нього відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 ("Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу") ККУ. Харків’янину загрожує за цією статтею до 5 років позбавлення волі.

За словами одного зі знайомих чоловіка, він давно хворіє на шизофренію. Він закінчив технікум, поступив в інститут, але так і не отримав диплом через проблеми з психікою.

"Він не наркоман. Останнім часом загострення почалося і напади агресії, викликали швидку, а він не захотів їхати в психушку. І понеслася", - сказав Telegram-каналу "ТРУХА Харьков" сусід матері затриманого.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення