У Харкові чоловік зґвалтував і пограбував 34-річну жінку (відео)

У Харкові чоловік зґвалтував 34-річну жінку і пограбував. Все сталося 9 червня. Затримали ґвалтівника сьогодні. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Погрожуючи ножем, злочинець напав на жертву. Жінка запропонувала йому гроші, він забрав 1800 гривень і зґвалтував її.

Орієнтування з прикметами зловмисника були розміщені у місцях масового скупчення людей. На заклик поліції допомогти у розшуку небезпечного злочинця відгукнулися користувачі соціальних мереж, журналісти, громадяни.

"15 червня до поліції надійшло повідомлення від харків’янина про те, що він перебуває у Чугуєві і бачить чоловіка, схожого на правопорушника. Для затримання розшукуваного оперативно були направлені працівники сектору карного розшуку Чугуївського районного управління спільно з поліцейськими офіцерами громади. Операція по затриманню відбулася швидко, без постраждалих. За кілька хвилин правопорушник вже спілкувався з правоохоронцями", - йдеться у повідомленні.

Зловмисником виявився 31-річний мешканець селища Стара Гнилиця Чугуївського району, раніше судимий за нанесення тілесних ушкоджень.

Чоловік доставлений до відділу поліції №1 Харківського районного управління поліції №1 ГУНП в Харківській області, з ним проводяться слідчі дії.

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування), ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України триває. Затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення