У Харкові держслужбовцю загрожує 10 років за хабар

 СЕГОДНЯ

У Харкові співробітники прокуратури і поліції затримали держслужбовця за підозрою в отриманні хабара. Про це повідомили в прес-службі обвинувачів.

За інформацією правоохоронців, керівник одного з районних відділів державної реєстрації прав на нерухоме майно вимагав 12 тисяч гривень у місцевої жительки. Жінка хотіла оформити три земельні ділянки для ведення фермерського господарства, а коли держслужбовець зажадав у неї хабар – звернулася до правоохоронців. Підозрюваного затримали на гарячому.

Кримінальне провадження відкрите за статтею 368 КК України ("отримання хабара"). Якщо вина чоловіка буде доведена, йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше співробітники Служби безпеки України викрили в Кривому Розі слідчого поліції, який вимагав від місцевого жителя хабар у десять тисяч доларів за непритягнення до кримінальної відповідальності за нібито шахрайські дії.

Крім того, у Львові співробітники Служби безпеки України затримали працівника місцевої прокуратури, який отримав 2,2 тисячі доларів хабара.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення