У Харкові дружина топ-чиновника влаштувала ДТП (фото)

У центрі Харкова дружина радника голови Сумської ОДА влаштувала ДТП. Про це повідомляє прес-служба поліції.

Аварія сталася на вулиці Ярослава Мудрого, 37, навпроти клубу "Корова". Там водійка авто марки Audi A3 врізалася в припаркований автомобіль Honda. Audi від удару перекинулася на бік і частково заблокувала дорогу і рух транспорту.

Внаслідок ДТП ніхто не постраждав. На місце прибули правоохоронці. Вони виявили, що винуватиця інциденту була в стані алкогольного сп'яніння. Але сама дівчина відмовилася від проходження тесту на вміст алкоголю в крові.

Відносно фігурантки поліцейські склали протокол за статтею 124 КУпАП ( "порушення правил дорожнього руху") і 130 КУпАП ( "відмова від огляду водія на стан сп'яніння").

За даними видання "Newsroom", за кермом Audi перебувала Дарина Безбородов, яка є дружиною Олександра Ларіна - керівника патронатної служби та радника голови Сумської ОДА. Раніше він працював в поліції особливого призначення ГУНПУ в Харківській області. На його сторінці в Facebook зазначено, що Ларін з 18 березня працює в сусідній області.

У коментарі до посту від 9 червня про те, що його дружина потрапила в ДТП в Харкові, Ларін відповів: "Тобі, клоуну, яке діло?".

Відразу після ДТП Олександр Ларін закрив свою особисту сторінку в Facebook, але через добу знову зробив її доступною. Робочий аккаунт Дар'ї Безбородов в Instagram закритий досі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення