У Харкові горів ресторан: Рятувальники евакуювали 20 людей

 Depo

Як повідомили у Головному управлінні ДСНС України в Харківській області, вчора, 26 грудня, о 22:37 на номер "101" надійшла інформація про загоряння в приміщенні ресторану на проспекті Петра Григоренко, 39.

За відомостями ДСНС, спрацювала пожежна сигналізація. Невдовзі після цього почали також надходити і телефонні дзвінки. До місця виклику негайно направили 5 пожежних автоцистерн та 2 пожежні автодрабини.

По прибуттю на місце події рятувальники встановили, що пожежа виникла на покрівлі двоповерхової прибудови до триповерхової будівлі ресторану. Горів утеплювач та конструктивні елементи покрівлі. Також вогонь зачепив оздоблення та устаткування у приміщенні кухні, що розташовувалась на другому поверсі прибудови. Площа горіння складала 30 кв.м. Щоб убезпечити відвідувачів ресторану, була організована їх евакуація на свіже повітря. 20 чоловік успішно вийшли на вулицю і не зазнали травм.

На гасіння вогню рятувальники подали 2 пожежних ствола. О 23:25 його локалізовано та о 00:18 – ліквідовано. На місці події працювало 7 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 28 чоловік особового складу ДСНС. Причина виникнення пожежі наразі з’ясовується.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення