У Харкові легковик збив двох людей на пішохідному переході

 СЕГОДНЯ

У Харкові легковий автомобіль "Hyundai" збив чоловіка і жінку на пішохідному переході. Постраждалих госпіталізували, повідомили в прес-службі місцевої поліції.

ДТП сталася 6 грудня близько 21:40 на вулиці Миру. Під колесами іномарки опинилися 34-річний чоловік і 35-річна жінка, їх госпіталізували в лікарню. Чоловікові діагностували перелом ноги, жінка отримала закриту черепно-мозкову травму та забої.

"Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України", – розповіли в поліції і відзначили, що всі обставини події встановлюються.

Раніше ми писали про те, що за десять місяців 2018 року на дорогах України сталося понад 122 тисячі дорожньо-транспортних пригод, в яких загинула 2651 людина.

Загалом за останні три роки в аварях загинуло понад 15 тисяч осіб. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман назвав таку ситуацію катастрофічною і підкреслив, що трагічні випадки частіше стали відбуватися на нещодавно відремонтованих трасах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення