У Харкові на перехресті​ зіткнулися два легковики: загинула жінка-пішохід (відео)

У Харкові в результаті зіткнення двох транспортних засобів загинула жінка-пішохід, яка знаходилась на острівці безпеки. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП у Харківській області.

За попередньою інформацією, 29-річний водій, що спровокував ДТП, рухався на забороняючий сигнал світлофора.

"Повідомлення про аварію на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Пiвденнопроєктної надійшло до поліції 16 січня близько 11:00. За попередніми даними, автомобіль Mazda під керуванням 45-річного мешканця Харківської області прямував по вулиці Пiвденнопроєктній зі сторони вулиці Південної в напрямку проспекту Гагаріна. В цей час в нього в’їхав автомобіль КІА Optima, який рухався на забороняючий рух сигнал світлофора по проспекту Гагаріна зі сторони проспекту Льва Ландау", - повідомили у поліції.

Внаслідок зіткнення автомобіль КІА, яким керував 29-річний харків’янин, відкинуло на острівок безпеки, де в цей час знаходився пішохід. Від отриманих травм 50-річна жінка загинула на місці.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Усі обставини автопригоди встановлюються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення