У Харкові на вулиці знайшли голого, брудного і голодного 4-річного хлопчика

У Харкові поліцейські виявили маленьку дитину, яка перебувала на вулиці без супроводу дорослих. Чотирирічний хлопчик був брудний, голодний та змучений. Працівники поліції помістили його до лікувального закладу, повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області

До поліції надійшов дзвінок, що на вулиці без супроводу дорослих перебуває дитина. На місце негайно виїхали працівники сектору ювенальної превенції. Хлопчик був одягнений лише у спідню білизну та не міг нічого про себе повідомити.

За актом про знайдену дитину малюка помістили до лікувального закладу. Надалі працівники поліції встановили його 24-річну матір. Жінка знаходилась вдома та навіть не шукала свого сина.

Як з’ясувалось, мати вже залишала сина та 2-річну доньку без піклування та притягувалась до адміністративної відповідальності.

Наразі щодо жінки повторно склали протокол за ст.184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення