У Харкові напали на пасажира електропотягу

За скоєння розбою двох раніше судимих 28-річних чоловіків затримали працівники Холодногірського відділу поліції. Про це повідомляє поліція Харківщини

До чергової частини 21 липня надійшло повідомлення від медсестри Мерефянської лікарні про те, що до їх закладу звернувся 42-річний чоловік з переломом ребер. Постраждалий повідомив, що вночі на Південному вокзалі у місті Харкові його побили незнайомці.

Працівники поліції встановили, що на платформі в електропотязі до потерпілого підійшли невідомі, побили та відібрали 2 тисячі гривень і мобільний телефон.

За наданими прикметами працівники Холодногірського відділення поліції на станції Харків-Пасажирський оперативно виявили зловмисників. Речові докази вилучені.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна. Зловмисники затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Відносно них обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення