У Харкові огрядний чоловік на смерть придавив дівчину

 СЕГОДНЯ

Наприкінці вересня на одній з вулиць Харкова стався незвичайний інцидент – огрядний чоловік, спіткнувшись, упав на дівчину, яка йшла перед ним, і придавив її своєю вагою. Через декілька хвилин жінка померла.

Як повідомила сестра постраждалої, трагедія сталася ввечері 20 вересня на вулиці Пушкінській, біля Харківського інституту мікробіології та імунології ім. Мечникова

Пізніше розтин показав, що харків'янка померла від розриву аорти грудного відділу. Тим часом, родичі 30-річної Наталії досі не можуть знайти винуватця події.

"Це було близько 17:30, Наташа йшла з роботи вниз Пушкінською. Коли все сталося, вона встигла мені зателефонувати і сказати, що на неї впав чоловік. Я працюю неподалік, відразу зірвалася і через 10 хвилин була на місці, але було вже запізно", – зізналася сестра померлої, Тетяна.

За її словами, зараз вона вважає своїм головним завданням знайти чоловіка, який став мимовільним винуватцем смерті сестри. Також родина загиблої шукає свідків події.

"Я поставила букет на місці події і вклала в нього записку з телефоном. Озвалася жінка, яка живе в тому районі, вона все бачила і викликала "швидку" для сестри. Розповіла, що чоловік ішов за Наташею вниз Пушкінською, з боку Інституту Мечникова. В певний момент він спіткнувся і впав просто на неї. Але встав, обтрусився і пішов далі, навіть не поцікавившись, як себе почуває сестра. Кажуть, чоловік у віці й огрядний", – зазначила жінка.

Як з'ясувалося, того дня камери відеоспостереження, розташовані на Інституті не працювали, а записи камер з аптеки навпроти родины переглянути не дозволили.

Рідні попросили всіх, хто став свідком події, повідомити про це за телефоном 050-343-82-80 (сестра Тетяна).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення