У Харкові патрульні вимагали хабара у водіїв: нові подробиці

 СЕГОДНЯ

Трьом патрульним поліцейським, які систематично вимагали гроші у водіїв за нібито вчинення порушень правил дорожнього руху, оголосили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених двома статтями Кримінального кодексу України. Як повідомляють в Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України, крім отримання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України), підозрюваним інкримінують вчинення службового підроблення (ст. 366 КК України).

"Двоє поліцейських вже затримані в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України", – коментують у відомстві.

За місцем їх проживання тривають обшуки. Правоохоронці встановлюють інших можливих причетних осіб.

Нагадаємо, троє інспекторів патрульної поліції Харкова налагодили схему поборів з водіїв. Вони вимагали гроші з водіїв-порушників за те, щоб не притягати їх до адміністративної відповідальності. Як посередника патрульні залучили водія таксі. Трьох хабарників затримали після отримання чергового хабара від водія в розмірі понад 20 000 гривень.

Також в Харкові підполковник податкової та кандидат на посаду судді попалися на хабарі. Оперуповноважений і його подільник вимагали у підприємця п'ять тисяч гривен

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення