У Харкові п'яний підполковник поліції цілився з пістолета у водія сміттєвоза

 УНН

Харківські патрульні затримали заступника начальника Московського відділу поліції і начальника слідчого відділу Дводненко Сергія. Патрульним надійшов виклик, що на проспекті Гагаріна водій авто Mitsubishi Pajero погрожував людям пістолетом. Про це розповіли в патрульній поліції Харкова.

Прибувши на місце, копи з’ясували, що один з працівників Московського відділу поліції зупинив сміттєвоз і погрожував водієві зброєю.

“Зі слів водія сміттєвоза, на нього наставили зведений пістолет і змусили зупинитися. Порушником виявився Дводненко Сергій, який є заступником начальника Московського відділу поліції і начальником слідчого відділу. Він відмовився показувати будь-які документи і викликав „підмогу“. На місце приїхали його колеги, які заважають діям патрульної поліції”, — розповів лейтенант патрульної поліції Володимир Брусник.

На місце події прибула слідчо-оперативна група того ж Московського відділу поліції.

За словами свідків, співробітник поліції не перебував за кермом. Керівництвом Харківської поліції вже дано розпорядження про проведення за цим фактом службової перевірки, розповіли в прес-службі ГУ НП в Харківській області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення