У Харкові п’яний злочинець спустив бійцівського пса на поліцейських

 Depo

У Харкові засудили чоловіка, який скоїв крадіжку та спустив на поліцейських бійцівського пса

Відповідний вирок Жовтневий районний суд Харкова ухвалив 28 листопада.

Суд встановив, що 26 травня 2016 року засуджений разом з двома спільниками потрапили на територію заводу ім. Т. Шевченка, який розташований на вулиці Москалівській, зайшли до корпусу енергоблоку №14, де знайшли лом чорного металу та винесли його з території підприємства через дірку в паркані. Однак неподалік їх зупинили співробітники заводу.

Вранці 1 жовтня, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, один із крадіїв прогулювався вулицею Гольдбергівською разом з собакою бійцівської породи.

До нього під’їхали поліцейські, які планували вручити чоловікові повідомлення про необхідність прибуття до слідчого відділення. Останній у відповідь став поводити себе агресивно, нецензурно висловлювався на адресу правоохоронців, відпустив поводок та дав собаці команду: "Фас, м'ясо", в результаті чого пес накинувся на працівників поліції.

Постраждалі отримали легкі тілесні ушкодження.

Під час судового засідання чоловік свою провину визнав.

Суд також визнав чоловіка винним у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185, ч. 2 ст. 345 КК України та призначив за сукупністю покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з іспитовим терміном на три роки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення