У Харкові розстріляли авто з логотипом ТрО, троє вбитих: нападник взяв заручника (відео)

У Харкові ввечері 25 травня сталась стрілянина, унаслідок якої загинули троє людей. Правоохоронці вбили нападника під час затримання. Відомо, що у Холодногірському районі розстріляли ГАЗ "Соболь" із логотипом ТрО.

"Троє людей загинули внаслідок стрілянини в районі Холодної Гори. Один із загиблих вдягнений у військову форму, його знайшли у розстріляному мікроавтобусі. Другий вбитий — чоловік у цивільному, чиє тіло лежить неподалік", - повідомляє "Суспільне Харків".

У поліції Харківської області розповіли, що інформація про те, що невідомий стріляє з автомата, надійшла на лінію "102" о 20:50. Ким були загиблі - наразі не повідомляється.

"На затримання зловмисника оперативно були направлені поліцейські полку поліції особливого призначення, управління карного розшуку, територіального підрозділу. Під час затримання правопорушник був знешкоджений. Слідчим відомості про подію внесені до ЄРДР за ч. 2 ст. 115 (убивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув’язнення", - зазначили у поліції.

У соцмережах є інформація про те, що серед вбитих є випадковий водій, якого нападник взяв у заручники. Проте ця інформація потребує офіційного підтвердження.

"Їхав мікроавтобус і всередині нього почалася стрілянина. Розстріляне лобове скло. Один загиблий військовий на пасажирському місці попереду. Водій однієї з Бригад ТРО взяв у заручники другого водія та розстріляв. Вийшов з машини і вирушив у бік 126 школи. Був одягнений у чорну куртку та військові штани. Пересів у білий "Опель" і все!", - повідомляють у телеграм-каналі Харьков Life.

За даними телеграм-каналу "Труха Харьков", убивця, погрожуючи розстріляти водія, сів у білий Opel, що проїжджав повз.

У соцмережах з’явились відео очевидців з місця стрілянини.

Також у соцмережах з’явилось фото та відео вже після того, як поліція у ході спроби затримання знешкодила нападника.

Обережно! Відео містить сцени насильства та кровопролиття. Не рекомендується до перегляду вагітним жінкам і вразливим людям (18+)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення