У Харкові серійний ґвалтівник поглумився над 27-річною орендаркою квартири: всі подробиці

У Харкові чоловік зґвалтував орендарку квартири. Затримати ґвалтівника вдалось лише наступного дня після скоєння мерзенного злочину. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

"5 листопада о 08:52 до чергової частини Харківського районного управління поліції №2 надійшло повідомлення про те, що в одній з багатоповерхівок по проспекту Тракторобудівників власник квартири зґвалтував орендарку 1994 року народження. 58-річний мешканець села Красний Кут раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічного злочину у 1998 році", - повідомили у поліції.

На даний час чоловік працює далекобійником, до Харкова повернувся 3 листопада.

На пошуки зловмисника був орієнтований весь особовий склад поліції та громадськість. Оперативники затримали правопорушника 6 листопада на ринку по вулиці Героїв Праці.

Слідчим проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Чоловік зізнався у скоєнні злочину, на даний час вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення